­

Lichtstoet Beek

Categorie
Evenementen
Datum
zondag 3 maart 2019 18:00 - 23:00
Locatie
Markt
6191 Beek, Nederland
E-mail

Op de zondagavond van de carnaval trekt traditioneel de enige echte lichtstoet door de straten van Beek. Behalve de lichtstoet is het evenement ondertussen uitgegroeid tot een avondvullend programma. Het evenement is gratis toegankelijk.

Leechsjtoet LIVE! – Veel meer dan de verlichte optocht!

Bezoekers vanuit eigen dorp of elders in de regio zijn al vanaf 18.00 uur welkom op de Markt in Beek, waar ze met huisband TONCA! en diverse gastartiesten onder het genot van een lekker hapje en drankje in de juiste stemming komen. Tonca heeft zich dit jaar de moeite genomen om een show speciaal voor de Leechsjtoet Live! te schrijven bordevol verrasende effecten.

Om 19.00 uur vertrekt dan de lichtstoet vanaf de Markt waarbij het hoofdpodium zal meerijden in de stoet. Angelina zal zorgen dat “de lempkes oet gaon” in Beek en alle wagens en deelnemers met eigen verlichting optimaal tot hun recht zullen komen.

De stoet trekt door Beek tussen de ruim 50.000 toeschouwers die rijen-dik langs de route staan. Bij terugkomst van de stoet op de Markt rond 20.30 uur gaat het podiumprogramma door en krijgt de afterparty een apotheose met een groot licht- en vuurspektakel.

Beleef Leechsjtoet LIVE! op de Markt in Beek en voel de sfeer en uitbundigheid als onderdeel van het carnaval vierende publiek op en rond de Markt.

 
 

Alle datums

  • zondag 3 maart 2019 18:00 - 23:00

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

 

­