­

Oldtimer & traktortreffen

Categorie
Evenementen
Datum
zondag 9 juni 2019 10:00 - maandag 10 juni 2019 18:00
Locatie
Selfkant-Tüddern - Tüddern
52538 Selfkant, Duitsland
E-mail

Bauernmuseum Plakat DINA2 2019

Selfkant-Tüddern. Wanneer knetterende oldtimers naar de Selfkant komen, nodigt het „Bauernmuseum Selfkant e.V.“ u uit voor de bijeenkomst van oldtimers en tractoren met ambachtsmarkt van 10 tot 18 uur. Ook dit jaar zijn er weer speciale hoogtepunten. Dankzij de hoofdsponsoren NVV-West Energie en Kreissparkasse lukt het ieder jaar weer om een bijzondere bijeenkomst van tractoren te organiseren. Ook ambachtslieden zoals een mandenmaker tonen hoe vroeger manden met de hand gevlochten werden. Ook wordt er met het spinnewiel wol gesponnen, zoals vroeger, toen oma het garen voor sokken nodig had. Tevens wordt kantklossen gedemonstreerd, een vak dat tegenwoordig nog maar door weinigen beheerst wordt. Voor de kinderen draait de museumtrein zijn rondjes op het feestterrein. De nieuwe avontuurlijke speeltuin en het springkussen mogen niet vergeten worden, hier kunnen de kleintjes echt ravotten. Op zondagmiddag vanaf 16.00 uur zorgen de Silvercats met livemuziek voor een gezellige muzikale achtergrond. Op zaterdag- en zondagavond zijn het paviljoen en de feesttent geopend voor een gezellig samenzijn.

 
 

Alle datums

  • Van zondag 9 juni 2019 10:00 tot maandag 10 juni 2019 18:00

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

 

­