­

skibaan nieuw

skibaan landgraafBrede pistes, professionele skiliften en verse sneeuw...

SnowWorld is het grootste indoor skiresort van de wereld. Hier ervaren bezoekers 365 dagen per jaar de ultieme wintersportbeleving. Met kraakverse sneeuw, sfeervolle après-ski en de heerlijkste wintersportgerechten kan iedereen genieten, zoals men dat ook in de echte bergen doet.

SnowWorld Landgraaf beschikt over vijf pistes met acht liften, waaronder een zespersoons stoeltjeslift. Op de langste piste kunnen afdalingen van maar liefst 520 meter gemaakt worden. Voor kinderen en beginners zijn er twee oefenpistes van elk 100 meter lang, beiden met een eigen hellingsgraad. Tevens ligt er een geweldig funpark met tal van kickers, rails en boxen.Bij SnowWorld Landgraaf kan iedereen kennis maken met het skiën of snowboarden en zich optimaal voorbereiden op het nieuwe wintersportseizoen.

SnowWorld beschikt over diverse sfeervolle restaurants, bars en zalen. Gezellig een hapje eten of drinken, bij SnowWorld is het mogelijk!

CONTACTGEGEVENS

Witte Wereld 1, 6372 VG Landgraaf

Tel. 045 547 0700

menu knop 02

 

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

­