­

logo powerarea

 

 

 

Powerarea is een indoor entertainment-center met indoor karten, escape rooms, paintball en lasergame in het Limburgse Heuvelland.

Kids & Junior Karten

Is jouw kind ook zo’n fan van Max? Laat je kind ervaren hoe het is om over een circuit te racen! Bij Powerarea beschikken we over een aantal kinderkarts, waardoor kinderen vanaf 6 jaar al bij ons kunnen karten.

Karten is een spannende en spectaculaire activiteit voor jong en oud! Het circuit van Powerarea bestaat o.a. uit twee verdiepingen, unieke bochten en meerdere rechte baandelen om zo alle kracht en een optimale beleving uit jouw kartavontuur te halen!

Paintball

Wie van je familie of vrienden geef jij een verfdouche? Ga de uitdaging aan in onze paintball area met strategische en uitdagende obstakels. Paintball biedt alles voor iedereen die houdt van spanning, sportiviteit, actie en competitie! 

Website: https://powerarea.nl/

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

 

­