­

logo stein nieuwWelkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Stein. Deze route voert je door het prachtige gebied van het Rivierpark Maasvallei en wel in het bijzonder tussen Stein en Elsloo. Je ontdekt verder oa kasteel Elsloo, brouwerij de Fontein, het streekmuseum Schippersbeurs, de historische kern van Elsloo en de ruïne van Stein. Bij Brouwerij de Fontein of bij eetcafé Auwt Aelse is het mogelijk om een kopje koffie te drinken. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Je kunt ook aanvullend nog een separate wegbeschrijving downloaden bij de downloadbutton. Parkeren kan bij brouwerij de Fontein. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via . Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.limburgwinkel.nl.

Website: https://www.gemeentestein.nl/

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

 

­