­

logo eyserhofEyserhof is de ideale locatie in Zuid-Limburg voor zowel beginnende als ook ervaren golfers die graag recreatief golfen. Shortgolf is een korte variant van het reguliere golf met 9 of 18 holes. Iedereen vanaf 8 jaar kan en mag deze recreatieve vorm van golfen spelen, gegarandeerd plezier voor jong en oud!

De prachtig gesitueerde shortgolfbaan en de sfeervolle brasserie liggen in het Eyserbeekdal, net buiten het dorpje Eys in Zuid-Limburg.
De 9 kwalitatief hoogwaardige holes liggen op 3,5 hectare. De afstand tussen de holes variëren van de afslag tot aan de vlag tussen de 35 tot 100 meter. De brede fairways, ruime mooie greens en een verzorgde rough zijn speels en uitdagend aangelegd.
Door de aanwezigheid van natuurlijke obstakels zoals waterpartijen, hoogteverschillen en glooiingen is deze baan zelfs voor de beste golfer een uitdaging.
De baan is voorzien van diverse goede oefenfaciliteiten, een oefenbaan met mikpunten en een glooiende puttinggreen. Speel Golf in Limburg en proef de smaak van het idyllische Eys!
 
Adres: Wittemerweg 7  6287 AA Eys
Tel:  +31 (0)43 451 1207
Fax: +31 (0)43 451 2664 
Mail: 

 

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

 

­