user_mobilelogo

Jachthaven Aqua Viva is een rustige haven gelegen in een maasarm net voorbij Maastricht in het pittoreske dorp Eijsden. Flanerend langs de natuurlijke oevers zal u door een intens gevoel van rust worden overvallen.

Adres: Trichterweg 3A  6245 ES  Eijsden
Tel: 06-839 663 60 bgg: 06-535 907 54
Mail:
1 knop 200x30
 
 

EEN HAVEN MET EEN RIJKE HISTORIE

Wanneer je de binnenhaven van ‘t Bassin aandoet, dan lig je midden in een historisch stukje Maastricht. Via de Maas of de Zuid-Willemsvaart kom je via authentieke sluizen de haven binnenvaren. Een haven met een rijke historie. Het stadsbestuur van Maastricht liet het Bassin in 1824-1826 aanleggen als verbindingspunt met de Zuid-Willemsvaart en het Kanaal Maastricht-Luik. Door het betere transport kreeg de industrialisatie van Maastricht een extra impuls. Vanuit hier verscheepte Petrus Regout zijn beroemde porselein en aardewerk over de hele wereld.

Adres: Bassin Maastricht
Mail: 
1 knop 200x30
 

 

Welkom bij  Maastricht Marina

Een verblijf bij Maastricht Marina staat garant voor comfort en genieten in alle rust. De jachthaven beschikt over ruime ligplaatsen voor boten tot een lengte van 25 meter. Tevens zijn er mooie camperplaatsen met uitzicht op de jachthaven. U heeft geen boot of camper? Beslist een bijzondere belevenis is  overnachten op het water in onze historische tjalk of een moderne bootlodge. Voor speciale overnachtingen kunt u dus ook bij ons terecht! Op welke wijze u ons ook bezoekt, de prachtige omgeving heeft voor elk wat wils te bieden: de Marina ligt vlakbij het bruisende centrum van Maastricht. Met vele historische hoogtepunten en een gevarieerd winkelaanbod staat Maastricht bekend als de meest bourgondische stad in Nederland. Culinair gezien raak je niet snel uitgekeken, want zo’n beetje elke keuken is wel vertegenwoordigd. In het zomerseizoen varen we met een watertaxi tussen jachthaven en het centrum. Voor actieve mensen is Maastricht Marina de ideale uitvalsbasis. In het Zuid-Limburgse heuvellandschap liggen schitterende wandel -en fietsroutes.
 
Adres: Hoge Weerd 20  6229 AM Maastricht
Tel:  00 31 (0) 6 46 41 22 89
Mail: 
1 knop 200x30
 

   

 

Welkom bij Jachthaven Portofino

Portofino is Mediterraans genieten aan en op het water Mooiste en zuidelijkst gelegen haven met ligplaatsen tot 20 meter.Wij beschikken over modern  sanitair, elektra, water, gratis wifi etc.
Bij mooi weer  is ons terras met café geopend uitsluitend voor onze ligplaatshouders en boot-passanten.
De unieke ligging zorgt voor een direct vrijetijdsgevoel. Eijsden en Maastricht zijn zeer snel te bereiken met fiets of bus.U heeft zodoende winkels musea en andere bezienswaardigheden. Wandel en fietsgelegenheid bij uitstek.
Direct gelegen aan het grindgat Oost Maarland zodat u niet over een drukke vaarweg hoeft om te recreeren en te genieten van de rust en de natuur. U kunt er zwemmen, zeilen, kanoen of gewoon lekker luieren.
Andere steden zoals Visé, Luik en Aken zijn met openbaar vervoer zeer goed te bereiken.
 
Adres: Kasteellaan 7  6245 SB Eijsden (Oost Maarland)
Tel: 0031(0)43 4094517
Mail: 
1 knop 200x30
 
 
VVV Zuid-Limburg

VVV Zuid-Limburg

Welkom in Zuid-Limburg

View more
VVV Maastricht

VVV-Maastricht

Ontdek Maastricht!

View more
Hotels in Zuid-Limburg

Hotels.

Hotels in Zuid-Limburg

View more
Campings Zuid-Limburg

Campings.

Campings Zuid-Limburg

View more
Mergelandroute Zuid-Limburg

Route.

Mergelandroute

View more
Mergelandroute Zuid-Limburg

Fietsen.

in Zuid-Limburg

View more
Wandelen in Zuid-Limburg

Wandelen.

in Zuid-Limburg

View more
Zwemmen in Zuid-Limburg

Zwemmen.

in Zuid-Limburg

View more