­

logo de domijnenMuseum De Domijnen is lid van het Euregionale samenwerkingsverband van musea voor hedendaagse kunst: Very Contemporary. Op de VC-site vind je informatie over de verschillende musea en hun actuele tentoonstellingen. Daarnaast organiseert Very Contemporary 2x per jaar de zgn. Art Bus Tour. Je reist dan, onder begeleiding, langs vier of vijf musea in de Euregio en krijgt ter plekke informatie van een gids. Ook wordt er elk half jaar een boekje geproduceerd met de laatste informatie over het netwerk en de activiteiten.

 

Home 25 Ligne 5, 6131 MT Sittard
 
 

 banner

 logo Toon HermansWELKOM BIJ TOON 100

'Op zeventien december van het jaar twintig duizend is het achttienduizend vierentachtig jaar geleden dat ik geboren werd,' schreef Toon Hermans in 1990 in zijn bundel Wie is jong, wie is oud. In afwachting van die heuglijke gebeurtenis vieren de Stichting Toon Hermans en Uitgeverij Lannoo in 2016 alvast zijn honderdste verjaardag. We doen dat met nooit eerder gepubliceerd materiaal ...

Toon Hermans Tentoonstelling - 100 jaar Toon
Home 25 Markt 1  6131 EK Sittard (vermoedelijk een oud adres).
 
 

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

 

­