­

logo lacoIn onze overdekte ijshal kun je recreatief schaatsen. Buiten bevindt zich de enige 400-meter buitenijsbaan van Limburg! Wil je recreatief schaatsen, maar heb je zelf geen schaatsen? Geen probleem, je kunt ze huren bij Rob’s Sportshop in Geleen, te vinden direct naast Laco. 

Adres: Kummenaedestraat 45, 6165 BT Geleen
Telefoon: 046 474 6988
 

logo minliHet Minli Schaatsparadijs, 12 maanden per jaar schaatsplezier op kunstijs!
Kunstijs is door de ietwat stroevere glij-eigenschappen ideaal om de basis schaatsvaardigheden onder de knie te krijgen.
 

Volop actieve beweging op een kunststof schaatsbaan van 750m².
In het moderne Sports Café bieden wij diverse gezonde drankjes, en energieke versnaperingen voor de actieve sporter. In deze gezellige ambiance kunt u na het schaatsen ook heerlijk ontspannen en genieten van een verdiende “Après Skate”. Een heerlijke dag uit.

Groepsactiviteiten
Voor groepen, clubs en verenigingen hebben wij diverse aanbiedingen. U kunt de baan afhuren of kiezen voor een van de vele groepsarrangementen. Bedrijfsfeesten en partijen of een spannende wedstrijd, wij organiseren alles in overleg met u.
 
Kinderfeestjes
Met Pinli de Pinguïn is het altijd feest!
Informeer naar onze speciale kinderarrangementen. Plezier, spanning en frietjes met voor alle kindjes een presentje. Een heerlijk middagje uit.
 
Adres: Einsteinstraat 3, 6372 BW Landgraaf
Telefoon: 045 531 8170
 
 

logo valkenburg one iceIn navolging van de vele andere Kerst- en winteractiviteiten krijgt Valkenburg nu ook tijdens de wintermaanden een echte ijsbaan. Vanaf medio november verandert Valkenburg jaarlijks in Kerststad Valkenburg. De ijsbaan ontbrak echter nog, maar onder de noemer Valkenburg on Ice is Kerststad Valkenburg een activiteit rijker.

De ijsbaan met écht ijs komt te staan op loopafstand van het centrum en bijvoorbeeld Kerstmarkt Gemeentegrot en Kerstmarkt  Fluweelengrot. Valkenburg on Ice vindt plaats op het gloednieuwe Par’Course, waar onder andere het Shimano Experience Center en Black Label Hotel zijn gevestigd. Jong en oud kunnen van vrijdag 15 november tot en met zondag 5 januari plezier maken op het Valkenburgse ijs van maar liefst 300 m2. Kom een keer rustig schaatsen net buiten de drukte van het centrum of combineer het schaatsen juist met een bezoekje aan bijvoorbeeld de Kerstparade.

Schoolschaatsen en curling

Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo zijn schoolklassen op gereserveerde momenten van harte welkom en zijn er speciale kinderfeestarrangementen. Ooit al eens curling gespeeld? In Valkenburg kan het! Kom met je bedrijf of vereniging naar Valkenburg on Ice en doe mee aan de curling competities. En sluit jouw dag af in het Winterchalet.

Winterchalet

Direct aan de ijsbaan staat het Winterchalet. In dit winterse café kan er genoten worden van een hapje en een drankje. Dat allemaal in een gezellige, bourgondische en “gemütliche” sfeer. Kom een keer een gezellig drankje doen. Maak je bedrijfsuitje hier compleet of kom naar een van de diverse activiteiten.

Informatie

De algemene openingstijden zijn van 10.00uur tot 22.00uur. Voor meer informatie over tickets,openingstijden en programmering bezoek de website www.valkenburgonice.nl en volg de Facebook en Instagram pagina’s.

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

­