­

logo bonbonniereLa Bonbonnière is één van de meest markante gebouwen in het historische centrum van Maastricht. Ruim 200 jaar is dit bijzondere gebouw de culturele ontmoetingsplaats geweest voor alle Maastrichtenaren, toen het dienst deed als stadsschouwburg.

Anno vandaag herbergt La Bonbonnière een grand-theatercafé met een terras aan het Onze Lieve Vrouweplein. Een geliefde plek voor Maastrichtenaren en marktbezoekers die hier lekker tot rust komen met koffie en vlaai.

Daarnaast is La Bonbonnière een multifunctionele feest- en congreslocatie. Met een prachtige theaterzaal, witte zaal en spiegelzaal is er altijd een geschikte sfeer te creëren voor compleet verzorgde zakelijke bijeenkomsten of privéfeesten, van 10 tot 1.000 genodigden.

La Bonbonnière is haar theaterfunctie niet verloren. Het hele jaar worden er publiek toegankelijke toneel- en cabaretvoorstellingen georganiseerd. En muziekuitvoeringen: van klassiek en werelds tot jazz en pop.

Home 25 Achter de Comedie 1  6211 GZ Maastricht
Phone 25 +31 43 3500 935
Mail 25 i
 
 

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

 

­