­
logo forum

Een prachtige, multifunctionele zaal in het hartje van Sittard. Sfeervol sinds 1929, met de faciliteiten van nu.

Forum Sittard is bijzonder geschikt voor lezingen, muziekvoorstellingen, podiumkunsten, dansen, komedie, (bedrijfs-)feesten, (bedrijfs-)presentaties, diploma-uitreikingen, maar ook bruiloften, uitvaarten, koffietafels en vergaderingen. Forum Sittard beschikt over een kleine zaal en een grote zaal waardoor de verhuurmogelijkheden variëren vanaf 25 tot en met 700 personen.

Home 25 Engelenkampstraat 68, Sittard
Phone 25 0900 - 2228888 (40 cpm)
Mail 25 
 
 

logo pitboelDe theaterzaal in Pitboel is intiem. De artiesten hebben hier de gelegenheid om goed contact met het publiek te maken. Naast de theaterzaal is er de kleine zaal, ideaal voor repetities van bands, dans- of theater-groepen. Verder bent u natuurlijk altijd welkom in het Pitboel café, waar wij naast Jupiler uit het vat ook gezelligheid aan de bar schenken.

 

Home 25 Montgomerystraat 26, 6135 BW Sittard 
 

theater pitboel

 

logo de domijnen

Podium De Domijnen presenteert een uitgebreide selectie voorstellingen, concerten en films. Hierbij houden we goed in de gaten dat het programma breed en toegankelijk is. Jeugd- en familietheater is een belangrijke pijler. Dat kan ook eigenlijk niet anders met zo’n prachtig huisgezelschap als Het Laagland. Ook cabaret/kleinkunst krijgt extra aandacht. Tegelijkertijd biedt De Domijnen een podium aan plaatselijke initiatieven zoals de Zittesje Revuu. En Podium De Domijnen gaat verder dan theater- en filmzalen. Zo vind je ons ook in kerken, op pleinen en in tuinen.

Lezingen
De Domijnen organiseert regelmatig ontmoetingen: markante persoonlijkheden die je meenemen in hun verhaal. Over hun passie, over een boek dat ze net geschreven hebben of over een thema dat in het nieuws staat. Kijk op in de Agenda voor de actuele informatie over het lezingenprogramma. Wil je op de hoogte gehouden worden? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.
 
Home 25 Mgr. Claessensstraat 2  6131 AJ Sittard
Phone 25 088-5995500
Mail 25 
 
 

logo karroessel geleenTheater Karroessel is een klein en knus theater in Geleen, gevestigd in een voormalige basisschool uit 1920. De theaterzaal met 69 stoelen is gezellig, sfeervol, intiem en staat bekend om zijn goede licht- en geluidskwaliteit. Het culturele programma van Theater Karroessel biedt voor elk wat wils. Van toneel, kleinkunst en cabaret tot popmuziek, jazz en (klassieke) luisterlezingen.

Home 25 Jupiterstraat 35  6161 XD Geleen

 

Mergellandroute

­
­
­

route

De Mergellandroute is een door de ANWB uitgestippelde toeristische route en loopt door een van de heuvelachtigste delen van Nederland.
LEES MEER

 

Fietsen

­
­
­

fietsen

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes en steden.
LEES MEER

 

Wandelen

­
­
­

wandelen

Bij Het Limburgs Landschap kunt u naar hartenlust wandelen tussen zonsopgang en zonsondergang op de daarvoor aangegeven wegen en paden. 
LEES MEER

 

Zwemmen

­
­
­

zwemmen

In de Zuid-Limburg vind je diverse binnen- en buitenzwembaden. Genieten, ontspannen en relaxen in Zuid-Limburg.
LEES MEER

 

 

­