­

01 header wandelen

VVV Zuid-Limburg

Het landschap van Zuid-Limburg is uniek voor Nederland. Eeuwenoude holle wegen, open plateaus en bosrijke gebieden wisselen elkaar af met pittoreske dorpen en authentieke steden. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod wandelroutes van diverse afstanden en thema’s. Van Euregionale, culinaire wandelingen, tot de leukste stadswandelingen; het kan allemaal in het gezellige en unieke Zuid-Limburg.

Bron: http://www.vvvzuidlimburg.nl/te-doen-in-zuid-limburg/wandelen-in-zuid-limburg/

 

Wandelgids Zuid-Limburg

Wandelgids Zuid-Limburg is in 2005 opgericht door Jos Wlazlo en heeft als doel het bevorderen van het wandeltoerisme in Limburg. Het is een digitaal platform voor het zoeken naar een wandeling.  De gids is door de betrouwbaarheid van de actuele routes al jarenlang een begrip in Limburg en  de hele Euregio.

Deze website bevat honderden leuke wandeltochten door het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland, de Voerstreek, land van HerveArdennen, Eifel maar ook in Midden-Limburg en Noord-Limburg.  Zij voeren u langs mooie vergezichten, bossen, weilanden, holle wegen en zijn geschikt voor het hele gezin. Dus...er op uit! Printen? Lees eerst de afdruktips!

Alle routes zijn gemaakt door Wandelgids Zuid-Limburg. Als u meer routes gaat lopen van deze website, download dan het wandelboekje. Als u een opmerking heeft over een route stellen wij het op prijs als u ons dit meedeelt via e-mail, (contact)  Bij elke route kunt u reageren met een leuk verslag.

Bron: http://www.wandelgidszuidlimburg.com/ 

 

­